Välkommen till
Startsida
Kontakt info
Karta

E-mail

Företagets huvudinriktning är att sälja och köpa olika typer av terrängfordon, veteranfordon och tyngre fordon. Vi åtar oss även försäljningsuppdrag.Vi åtar oss även reparationer och renoveringar av de flesta fordon. Allt ifrån mopeder, personbilar, entrprenadmaskiner till lastbilar. Vi har egen blästrings och lackeringsverkstad. Vi åtar oss rostlagning, lack och plåtskador. Vi blästrar och lackar ex. lastbilar. Vi gör även reparationer av skadade plastdelar. Vi saknar ännu analysutrustning för nyare fordon så vi klarar f.n. inte reparationer av elfel i nyare fordon. Vi garanterar ett mycket konkurrenskraftigt pris på vårt arbete.

För reparationer och service ring Thomas Ehrling 070-4918817, Mats Ehrling 070-5506592 som har lång erfarenhet både som lastvagns och personbilsmekaniker.

För rostreparationer, blästring, lack och plåtskador ring Kalle 076-1462971 som har mångåring erfarenhet av detta och kan göra underverk med plåt.

För köp och sälj kontakta Bo-Göran 070-7341470

Vi är också ett handelsföretag och köper även in ex. konkurspartier, varupartier och vårt försäljningssortiment kan därför variera väldigt mycket.

Större delen av vår verksamhet finns i Mockfjärd där vi disponerar c:a 3000 kvm verkstads och förrådslokaler. Vi har en modern verkstad med 6 tons travers där vi klarar även lastbilar och tyngre fordon. Företaget har även viss verksamhet i Stockholm.

Företaget har 3 anställda.